Russell Hobbs 26095-56 Express Air Fry

Ofertele pentru produsul

 

Russell Hobbs Cuptor electric cu aer circulant Russell Hobbs Express Air Fry 26095-56 1500W Convectie 5 programe Argintiu (26095-56)

479,99 RON
+ 18,99 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
esmart.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 479,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Russell Hobbs: Russell Hobbs Cuptor mini

Girmi FE20 Cuptor mini 0,00 RON Girmi FE20 Schneider SCEO23S Cuptor mini de la 405,99 RON Schneider SCEO23S Rommelsbacher BGS1400 Cuptor mini de la 860,99 RON Rommelsbacher BGS1400 Sencor SEO 2000BK Cuptor mini de la 332,46 RON Sencor SEO 2000BK
Descrierea produsului
Putere 1500 W
Capacitate 22.8 l
Functie grill Da
Cuptor cu convectie aer cald Da
Plita Nu
Timer Da
Termostat Da

Dimensiuni

Latime 45.3 cm
Inaltime 29.7 cm
Adancime 35 cm
Greutate 6.9 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Cuptorul cu aer circulant Express Air Fry prepara rapid mancarea aceea ca va face pe toata lumea sa se simta acasa. Capacitatea mare si cele cinci moduri de gatit diferite: prajire cu aer circulant, grill, coacere, paine prajita si mentinere la cald, te vor ajuta sa te bucuri de mai multa versatilitate atunci cand gatesti legume, coci pizza sau prajesti o paine prajita crocanta. In plus, cu o preincalzire de 4 ori mai rapida decat un cuptor conventional*, iti poti satisface toate poftele foarte rapid.
Tehnologie Air Fry de prajire cu aer circulantIubesti gustul mancarii prajite, dar ti-ai dori sa fie mai nevinovat? Cuptorul electric Air Fry Express are solutia perfecta pentru tine. Trebuie doar sa utilizezi functia Air Fry pentru a praji orice: de la cartofi si pui, pana la gogosi. Cum functioneaza totul? Aceasta tehnologie foloseste un aer fierbinte de intensitate inalta pentru a coace, rumeni si face crocante alimentele tale prajite favorite, cu putin ulei sau chiar fara!
Versatilitate - 5 setariCuptorul electric Air Fry Express are 5 setari diferite - prajire cu aer circulant, coacere, grill, paine prajita si mentinere la cald, facand ca alegerile tale sa fie nelimitate. De la coacerea unor briose delicioase, prepararea unei paini prajite crocante si pana la prajirea baconului pentru micul dejun - cu ajutorul lui le poti face pe toate. Iar in momentul in care cineva intarzie la masa, poti folosi functia de mentinere la cald pentru a pastra mancarea fierbinte.
Tehnologie cu convectie 1500 WDe cate ori s-a intamplat sa-ti fie foame, dar sa te grabesti undeva? Cuptorul electric Air Fry Express este exact ce ai nevoie. Acesta are un ventilator cu convectie puternic, de 1500 W, care distribuie caldura uniform. Astfel, gatitul la cuptorul electric Air Fry Express este de 2,5 ori mai rapid decat la un cuptor clasic**. In plus, nu este nevoie sa preincalzesti cuptorul, avand o preincalzire de 4 ori mai rapida si economisind cu 63,1% mai multa energie***.
  • Tehnologie cu convectie 1500 W
  • Tehnologie Air Fry de prajire cu aer circulant
  • Capacitate mare
  • Versatilitate - 5 setari: prajire cu aer circulant, grill, coacere, paine prajita si mentinere la cald
  • Tava de copt si raft
  • 3 pozitii de raft -  pentru o flexibilitate optima
  • Cronometru de 60 de minute - pentru control maxim
  • Tava de firimituri externa - pentru o curatare usoara
  • Exterior din otel inoxidabil
  • Sticla cu emisivitate scazuta
Prajire cu aer circulant, coacere, paine prajita, mentinere la cald Prajire cu aer circulantPreincalzire de 4 ori mai rapida** Cu 63% mai eficient energetic****in comparatie cu un cuptor electric conventional, atunci cand preincalzelsti la 220°C **in comparatie cu un cuptor electric conventional, atunci cand gatesti o bizza clasica cu branza la 200°C ***in comparatie cu un cuptor electric conventional, atunci cand gatesti o bizza clasica cu branza la 200°C


Denumiri similare la Cuptor mini Russell Hobbs 26095-56 Express Air Fry: 26095 56 Express Air Fry, 2609556ExpressAirFry, 26095-56ExpressAirFry


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.